2021-10-25 08:15:40• hírek • Szatmár.ro

Két lakónegyed víz- és csatornahálózatának felújítására készülnek Nagykárolyban

A nagykárolyi önkormányzat pályázatot készít a Republicii és Eliberării lakónegyedek vízvezeték és kanalizálási rendszerének felújítása céljából. A pályázatot az Anghel Salignyi program kiírásaira nyújtják be.

„Az Anghel Saligny program keretében több projektet is készítünk, melyek egyike a Republicii és Eliberării lakónegyedek vízvezeték és kanalizálási rendszerének korszerűsítését célozza, ugyanakkor szerepelnek benne még a Mihai Viteazul I és a Mihai Viteazul II-es lakónegyedek bizonyos részei. A költségkeret, amire pályázhatunk, 10 millió lej. Nagyon reméljük, hogy ebbe az összegbe belefér majd a tervezett beruházás” – fogalmazott Kovács Jenő polgármester.

„A Republicii és Eliberării lakónegyedekben élők már hosszú évek óta várnak arra, hogy korszerűsítési munkálatokat hajtsunk végre. Folytatni fogjuk a korszerűsítési munkálatokat, megújítjuk az allékat és a zöldövezeteket is. Még egy kis türelmet kérek az itt élőktől, mert sajnos nincs elegendő pénzünk ahhoz, hogy önerőből végezzük el ezeket a beruházásokat. Nagykárolyt csak uniós és kormánypénzekből tudjuk fejleszteni” – jelentette ki Kovács Jenő.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: